KG PLANT B.V.
corroussel corroussel
corroussel corroussel
corroussel corroussel
biologisch
corroussel corroussel

Bruschetta met tomaat en basilicum

Bereiding:

  • Tomaten met een mesje inkruisen en enkele seconden onderdompelen in koken water. Daarna afspoelen onder koud water, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
  • Knoflook pellen en boven een kom uitpersen. Knoflook en olijfolie door elkaar roeren.
  • Ciabatta in 12 plakjes snijden en in broodrooster roosteren.
  • Plakjes ciabatta dun bestrijken met knoflookolie.
  • Tomatenblokjes erop leggen.
  • Basilicumblaadjes in stukjes scheuren en bruschetta ermee garneren.

 

Tip!

Eventueel mozzarellaplakjes toevoegen.

Ingredienten:

  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ciabatta
  • 4 blaadjes basilicum
No image available