KG PLANT B.V.
corroussel corroussel
corroussel corroussel
corroussel corroussel
biologisch
corroussel corroussel

Rabarber

Bereiding:

  • 2 deciliter water in een pan aan de kook brengen
  • Doe de schoongemaakte, en in stukken gesneden rabarber in de pan met kokend water en wacht tot het weer kookt
  • Voeg het halve kaneelpijpje en citroenschil toe en kook de rabarber afgedekt in 15 minuten gaar
  • Verwijder het kaneelpijpje en citroenschil
  • Roer naar smaak de suiker door de rabarber
  • Roer het aardappelmeel met een klein beetje water tot een glad papje
  • Om de rabarber te binden roer je dit papje door de hete rabarber totdat deze dikker wordt.
  • Je kan de rabarber koud of warm serveren

Rabarber is ook erg lekker door de vla of yoghurt.

Ingredienten:

  • 1 kilo rabarber
  • half kaneelpijpje
  • citroenschil, ca. 10cm
  • suiker naar smaak, ca. 100 gram
  • 1 el aardappelmeel