KG PLANT B.V.
corroussel corroussel
corroussel corroussel
corroussel corroussel
corroussel corroussel

Vis met zeekraal

Bereiding:

  • Bereid de vis zoals je gewend bent.
  • Reken op ongeveer 125 gram zeekraal per persoon.
  • Verwijder het onderste harde gedeelte van de stengels zeekraal.
  • De zeekraal kort (!) wassen onder koud stromend water. Niet in water laten liggen, verliest het de ziltige smaak.
  • Dep de zeekraal droog.
  • Verhit een klontje boter of olie in een koekenpan. Fruit hierin een gesnipperd uitje en een teentje knoflook.
  • Voeg de zeekraal toe en laat circa 2 minuten meebakken. Regelmatig omscheppen.
  • Naar smaak peper toevoegen. Direct serveren bij de vis.

Ingredienten:

  • vis naar keuze
  • 125 gram zeekraal per persoon
  • boter of olie
  • ui, gesnipperd
  • een teentje knoflook
No image available